Basisschool Gerardus Majella
Cabauwsekade 51a, 3411 ED Cabauw, tel. 0348-551428
email: directie@cabauw.nl


Welkom op de website van de Gerardus Majella
Hier vindt u allerlei informatie over onze school.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om een keer binnen te komen kijken. Wel is het dan handig om eerst een afspraak te maken.
Voor vragen kunt u een mail sturen of even bellen.
Bezoek aan het Europees Parlement in Brussel
Wat een bijzonder bezoek haaden de kinderen van groep 7 en 8 op 1 juni! Ze gingen naar Brussel om een bezoek te brengen aan het Europees Parlement, waar de oma van Sara en Sien werkt. 
Via de foto's kunt u een indruk krijgen van deze  bijzondere dag.Opbrengst voor Kika
De leerlingenraad heeft de opbrengst voor Kika bekend gemaakt; er is € 1135,51 opgehaald!
Wauw, wat een geweldig bedrag, dankzij de enthousiaste inzet van de kinderen!Goede doelenmarkt voor Kika
De leerlingenraad heeft dit schooljaar Kika uitgekozen als goed doel. Om geld in te zamelen was er op woensdagmiddag 24 mei een goede doelenmarkt op het schoolplein en in de school. Wat zijn de kinderen creatief geweest in het bedenken van leuke acties!
Zo was er thuis ‘oud’ speelgoed verzameld om te verkopen, er waren cakes gebakken, fruitspiezen en limonade gemaakt, er werden wafels gebakken, nagels gelakt, voetmassages gegeven, dansvoorstellingen gedaan, goocheltrucs geshowd en er waren ook twee heuse waarzegsters op bezoek.
Wat hebben de kinderen zich actief ingezet voor het goede doel en wat waren er veel enthousiaste belangstellenden! Het weer werkte ook uitstekend mee! Nu nog even afwachten hoeveel er is opgehaald voor Kika!

Bekijk ook de andere foto's

Kamp groep 8
Wat een verrassing was het maandagochtend 15 mei voor de kinderen van groep 8; ze kregen om half 9 ineens te horen dat ze een uur later op kamp zouden gaan. Eerst ongeloof, maar daarna was er enorme blijdschap!
Wat volgde waren 3 gezellige dagen in Heino vol leuke en spannende activiteiten, zoals: ponyrijden, zwemmen, voetballen, volleyballen, een ware Challenge Run en allerlei attracties in Slagharen!
Wat hebben de kinderen veel grenzen verlegd en wat hebben ze het vooral ontzettend gezellig gehad met elkaar! Bij terugkomst was er als verrassing een barbecue georganiseerd door de ouders.
Mede dankzij het uitstekende weer was het een zeer geslaagd kamp!

 
                                         
                                   

Bekijk alle kampfoto's


Schoolreis naar Drievliet
Geen leerboeken, maar PLEZIER!
Op dinsdag 16 gingen we op schoolreis met groep 1 t/m 7 naar Drievliet.
Drievliet is een attractiepark met vele attracties, zoals de achtbaan Formule-X, Jolly Jumper,  Spaceloop, Super waterglijbaan, de Jungle River, Turbostar, botsauto's, en een kleutertuin. 
De groepen hebben heftigere, maar ook rustigere attracties in het park kunnen vinden. Daardoor kon elk kind genieten. Het was daarbij schitterend weer. 
Een bedankje voor de hulp en inzet van alle begeleiders! Dankzij hun hulp is het een onvergetelijke dag geworden!
 
                                 
                                      

Bekijk de foto's van groep 1 t/m 4 en van groep 5 t/m 7.